Wat is de merkidentiteit die u wenst en weerspiegelt? Welke zin wil je op de deuren en borden van het bedrijf zetten? Ben jij een teamspeler of een leider? Ben jij een geweldige kandidaat of een werkhond? Welke titel, welke betekenis wil je aan je bedrijf geven? Al deze problemen moeten afzonderlijk worden gemeten en kunnen volledig afhangen van de behoeften en merkvoorkeur van uw bedrijf.

Maar het komt erop neer: wat is de stem, essentie, elementen die belangrijk zijn om de Again te worden, dit is een veel dieper begrip van je merk dan je waarschijnlijk beseft. Het is duidelijk dat geen twee bedrijven precies hetzelfde zijn, maar door te worden wie je werkelijk bent, leer je veel over je markt, je klant en uiteindelijk jezelf. Ga aan de slag, wees waar je bent, wees gepassioneerd over wat je op een vurige manier op een creatieve manier wilt vertegenwoordigen. Het hoeft geen grote maatschappelijk geaccepteerde slogan te zijn, het kan zo simpel zijn als 'We zijn een hardwerkend, toegewijd team van professionals die ernaar uitkijken om connecties te maken'. Het belangrijkste is dat je jezelf volledig hebt ontwikkeld om een ​​vloeiend geïntegreerd onderdeel te zijn van de mind-strategie van je cliënt.

Wat wil ik dat het merk zegt? Persoonlijk geef ik niet om veel woorden of concepten. Ik wil meer weten over de diepgecodeerde persoonlijkheid van de eigenaar, terwijl een bedrijfsgezicht vrijwel zeker niet de persoon is die het meest om hun merkimago geeft (aangezien dit het gezicht kan zijn van een kleine, naamloze groep zonder naam of normen om te volgen). Ik zeg niet dat je het zakelijke gezicht niet kunt gebruiken (of in sommige gevallen voorzichtig moet zijn); je kunt het zakelijke gezicht laten werken als de drijvende kracht in je creatieve richting. Maar er kunnen minder effectieve manieren zijn om het werk te doen. Het zal helpen om het verhaal op een holistische manier te ontwikkelen door een gemakkelijke manier te volgen om uw boodschap uit te drukken.

Wat is marketing in de eerste plaats? Marketing is het proces van het op een consistente basis communiceren van uw boodschap aan een doelgroep. Marketing is de discipline van het voorverkopen van het product en het oproepen tot actie van de potentiële koper. Marketing is de levensader van het bedrijf en vraagt ​​om innovatie. U moet zeer goed zijn in het kosteneffectief en effectief communiceren van uw project naar uw markt – ongeacht het type product dat u op de markt brengt. Een goed marketingconcept zal het bedrijf in de eerste plaats positief informeren over de potentiële markt, terwijl een slecht concept alle hoop om in de boodschap te kopen, zal vernietigen. Zorg ervoor dat u de woordkeuze verstandig gebruikt, orden uw gedachten dienovereenkomstig en zoek misschien zelfs een professionele expert om u te helpen het verhaal van uw perfecte bedrijf te ontwikkelen.

Wat is brandingcommunicatie? Zoals ik al eerder zei, is het merk geen eenmalige versie en niet het proces zelf. Het is een benadering van uw bedrijf die in veel gevallen niet alleen zal resulteren in een consistente uitstraling, aangezien uw merk niet alleen onder de radar is gebleven, maar is uitgegroeid tot een sociaal en emotioneel modewoord. Als een vormgevende kracht voor de typische werknemer en teamlid benadrukt het merk het bedrijf in kleine woorden die mensen gemakkelijk begrijpen wanneer ze de beslissing nemen om erin te kopen.

Wat is merkstrategie? Branding is vergelijkbaar met een marketingproject, maar heeft verschillende componenten. Herinnert u zich het bedrijfsconcept nog? Nu wordt het uw merkstrategie. Wees niet verlegen over uw bericht; een sterke stem en creativiteit hebben, maar probeer niet altijd één ding te zijn. Deel uw verhalen op uw eigen unieke en effectieve manier. De meest effectieve merkstrategie is er een dat het bedrijf zelf een divers en complex leven kan veranderen in een zinvol en zinvol leven.