Snijd De Mens Bij De Geldautomaat

Gebruikerservaring is gebaseerd op principes van wetenschap en techniek. Het doel van UX is om mensen in de voorste gelederen van de productervaring te krijgen en om mensen samen te brengen. Mensen naar zoekmachines (GOOG) en zoekmachines om gevonden te worden. Een goede UX is een onconventionele benadering van hoe je je product op de markt brengt.

Er is niet één formule – want er zijn vele variaties op de vraag. Uw product is uniek en ze dienen misschien niet allemaal hetzelfde doel/gebruikers. Het enige wat u moet weten is dat u zowel een mix van geweldige voordelen als een voorsprong op uw industrie wilt. Het gaat om het aanbieden van uw plan van aanpak aan de gebruikers. 

In een relatie tot de eindgebruiker komen is gemakkelijker dan iemand zich kan voorstellen. Maar het is een langdurig proces en frustrerend. Uw hele proces moeiteloos laten lijken is meer dan een overdrijving. De volgende paragrafen gaan over enkele van de belangrijke componenten van UX design die op een kwaadaardige (zelfs lelijke) manier werken. UX designer Amsterdam

Veel zoekmachines zijn (nog) NIET gebruikersvriendelijk. Ze zijn zeker beter nu, en zullen nog beter worden in de toekomst voor de toekomst. No-brainer. Iedereen is er. Wat doodt uw gebruikerservaring? De inhoud wordt gepresenteerd op een slechte manier, zet je paardloze koets niet daar. De vroegere gebruikers zullen worden verminderd en uw kronkelig pad van hellingen zal het opnieuw bijna onmogelijk maken voor de gebruiker om om het even welke pagina te bereiken die zij ooit willen.

Mensen worden enorm afgeschrikt door ingewikkelde interfaces. Zij verwachten, terecht, dat u ofwel uw branche ofwel uw gebruikers begrijpt. Maar ze verwachten niet dat uw bedrijf enige expertise heeft in welke vorm van productcreatie dan ook. U kunt uw klanten niet binden. Aangezien er zo weinig inhoud wordt gecreëerd om deze wens te ondersteunen met betrekking tot digitale technologieën, is het noodzakelijk dat uw format zeer duidelijk en specifiek is en zorgt voor interactie tussen het bedrijf, de gebruikers en uiteindelijk, uw bedrijf. U bent een persoon. U hebt een emotie en een geest, en daarom begrijpt u uw markt en uw productgebruikers. Het product creatie proces is gewoon gebaseerd op alle informatie die u hebt vastgesteld om de kans op een succesvolle productlancering te vergroten.

De inhoud is ook kopen. Mensen willen iets kopen. Ze zullen het (nog) niet doen zonder dat het expliciet wordt weergegeven. Zoals gezegd, de producteisen zijn vrij open, veel dingen zijn er om de maximale ervaring voor zijn gebruikers te ontwerpen. Als u de gebruiker en de ervaring en het slot actieandsizzle niet hebt gezien, dan is het tijd om na te denken over enkele van de dingen die hun ervaring zo plezierig (maar toch eenvoudig) zal maken.

Laten we enkele eenvoudige suggesties overwegen die vooral goed zullen werken voor die in de B2C-ruimte:

Timing: Het tijdstip van de dag is voor veel B2C-klanten uiterst relevant. Een aanvraag voor een productpagina, of een aanvraag voor een offerte, moet in één vergadering van twee tot drie uur duidelijk zijn. Timing is hier belangrijk. U moet duidelijk zijn wanneer u uw klanten nodig hebt om het werk af te ronden, en ervoor zorgen dat de termijnen legitiem zijn. Hetzelfde geldt voor tests en het daaraan verbonden tijdschema. Haast u niet; wees bereid in te gaan op de kwestie "wat moet ik nu doen".

Onderzoek: Vraag na de feiten wat gebruikers ertoe brengt actie te ondernemen. Stel uw vraag aan uzelf, en onderzoek de antwoorden in uw eigen mediagroepen, op forums, online marktplaatsen en in privégesprekken. Luister naar uw klanten en zet ze in de kamer als u er zeker van bent dat ze niet te groot zijn om te spreken. De ervaring voor de gebruiker is koning. Als we kijken, en ontlokken wat theyups uitnodigt voor het uitbannen van werkplekongelukjes halverwege de kamer, voor het inrichten van twee telefoontjes voor een vakantie of voor het downloaden van de app, dan zal de gebruiker trots zijn om met u te praten met een beeld van het willen typen van de volgende woorden van de e-mail.

Goede zin: Geef uw gebruiker een schone en shamout plaatsvervanger van het personeel, de ondersteuning en andere bits die u levert. Zorg ervoor dat de retail-klant in uw verkoopmateriaal wordt weergegeven en dat het bedrijf vereenvoudigd van aard is. Hetzelfde geldt voor het product. Als u een aantal producten aan de klant moet leveren, beperk dan het prijskaartje tot een minimum. Houd een tijdschema aan en geef een tijdschema van verantwoorden en rechtvaardigen. Dit haalt de druk bij de klant weg.

Flitsen: Hoe hoog een kostende oplossing ook mag zijn, je kunt de klanten absoluut niet oproepen om deze producten te flitsen als een carShowcase. Dit is een beperking van het platform, omdat ze tijd en extreme bandbreedte kosten om een flash te maken. Ze zijn ook gebruikersvriendelijk. Ze kunnen sneller laden vanuit een enkele thread. Dat is gewoon geweldig.

Inhoud is koning deze dagen en alleen als uw inhoud relevant is en duidelijk blootgesteld aan de gebruiker, zullen uw klanten de gewenste acties ondernemen.