It uitbesteden

Het antwoord op de vraag die in ieders hoofd opkomt: ja, u hebt hulp nodig om uw IT-bedrijf te runnen. Er zijn verschillende redenen waarom u op zoek moet gaan naar beheerde IT-diensten.

Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen die u zullen ondersteunen bij al uw IT-behoeften:

– U krijgt meer tijd om uw core business behoeften aan te pakken. Het uitbesteden van IT zal uw IT-personeel vrijmaken om zich te concentreren op het versterken van uw core business strategie. De meeste IT-organisaties hebben het gevoel dat hun bedrijfsstrategie draait om het opzetten van server back-office infrastructuur en CRM-tools voor het onderhouden van in-house software-applicaties. Deze aanpak is tijdrovend en gewoonweg niet nodig aangezien u toegang kunt krijgen tot de vereiste softwaretoepassingen vanaf het internet of ze zelfs kunt downloaden en installeren. Dit gezegd zijnde, vinden sommige bedrijven deze aanpak nog steeds niet alleen aanvaardbaar, maar ook onnodig.

– IT-bedrijven gaan efficiënter werken. Tijdige patching en andere IT-procedures zullen uw personeel efficiënter maken. Het herstellen van Windows XP trage computers is een zekere manier om de efficiëntie van uw personeel te verhogen.

– U moet uw kapitaal goed plannen. Vaak maken bedrijven de fout om liever geld uit te geven zonder dat er duidelijkheid is over het beoogde doel. IT ondersteuning is nodig zodat u zich bewust moet zijn van uw behoeften en het benodigde kapitaal.

– Zorg voor betrouwbaarheid en communicatie tussen uw management en uw IT-personeel. Er is niets erger dan te horen krijgen dat er geen ondersteuning of onderhoud is voor uw systemen. U zult merken dat uw IT-personeel niet in staat is om met uw netwerk om te gaan en dat u moet overschakelen op complete banksystemen.

– Een goede omgang met en opleiding van uw IT-personeel is een van de belangrijkste van deze drie zaken. universele fout!

– Effectieve communicatie is absoluut noodzakelijk. U kunt niet verwachten dat uw IT-personeel uw netwerk beheert en onderhoudt en u kunt al helemaal niet verwachten dat zij uw netwerk beheren als zij niet goed zijn opgeleid in netwerkbeheer. Zorg ervoor dat uw IT-personeel is opgeleid in netwerkonderhoud.

– Voor een klein bedrijf betekent het uitbesteden van uw IT-afdeling niet dat u uw eigen IT-afdelingen kwijtraakt. U kunt nog steeds hulp van uw IT-bedrijf nodig hebben, maar het zal vanuit een andere hoek komen en die hulp kan komen in de vorm van netwerkondersteuning, administratie, applicatieontwikkeling en monitoring.

– Misschien moet u ook overwegen uw netwerkinfrastructuur uit te besteden. Cloud computing en het hosten van uw eigen servers winnen aan populariteit en kunnen een kosteneffectief alternatief zijn voor virtualisatie.

– Ten slotte is hardware niet langer de enige manier om te gaan. Naarmate Web 2.0 exponentieel groeit, groeit ook de behoefte om meerdere moderne netwerkservers te draaien. Computers op basis van x86-chips zijn krachtig genoeg en goedkoop genoeg om alles te draaien wat je nodig hebt en meer. Als u meer dan één server wilt draaien en veel meer rekenkracht nodig hebt, zijn cloudservers een alternatief.

Zoals u ziet, zijn er veel voordelen verbonden aan het uitbesteden van uw IT-afdeling en ik zou u willen aanmoedigen het te overwegen. Wat u ook beslist, gemoedsrust is nog steeds mogelijk met een goed outsourcingbedrijf en een paar honderd dollar per maand.